19
mrt

Feestelijke voorjaarsborrel

Op vrijdag 15 maart, terwijl het weer beter was dan buienradar verwachtte, verzamelden vrijwilligers en relaties zich voor de traditionele voorjaarsborrel. Voorzitter Piet van Ommeren wees de aanwezigen met trots op de zichtbare veranderingen in en rond het paviljoen Phoenix. Zo is de vloer opnieuw bestraat, de grootste wand en blikvanger gekleurd, en zijn er  nieuwe tafels gekomen. Het terras is vergroot en het toegangspad is onderhanden genomen. Dit alles is het resultaat van het werk van professionals en vrijwilligers. Het park leeft aan alle kanten, trekt veel belangstelling en heeft een gezonde financiële basis. En er zijn weer veel plannen voor de toekomst.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...