Rondlei­dingen

Open Huisrondleidingen
Elke tweede zondag van de maand plus in mei en juni ook elke vierde zondag van de maand (van 13-17 uur) én elke eerste dinsdag van de maand (van 12-14 uur) is er open huis en worden er rondleidingen verzorgd in het park en in de heemtuin.  Deze dagen zijn bedoeld voor bezoekers van het park. De koffie en thee staan dan gereed!

In park Bloeyendael is meer te zien dan een doorsnee parkbezoeker vermoedt. Tijdens een rondleiding wordt u geïnformeerd over de geschiedenis van het park, over de verschillende landschapsonderdelen en het beheer van het park met behulp van een groot aantal vrijwilligers. Maar vooral ook over de bijzondere flora en fauna in dit stukje natuur vlakbij de stad. Tijdens de rondleiding kunt u ook de heemtuin bezoeken, die verder het jaar door gesloten blijft voor bezoekers.

Themarondleidingen
Naast een algemene rondleiding kunt u op een aantal zondagen ook terecht voor een themarondleiding.  Deze themarondleidingen sluiten zoveel mogelijk aan bij het seizoen en starten om 14.00 uur. Er zijn maximaal 7 deelnemers per rondleiding. Vooraf opgeven is niet nodig. De agenda voor dit jaar kan >hier worden gevonden. 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...