ANBI-status

Anbi-status

Stichting Bloeyendael is per 1 januari 2008 door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De stichting is bij de belastingdienst bekend onder Dossier no. 56318. De informatie die voor ANBI-organisaties is vereist treft u aan in dit deel van de website of we verwijzen naar andere delen van de website waar deze informatie beschikbaar is.

Fiscaal nummer
8004 38 280
Contactgegevens
Zie onder Contact
Bestuurssamenstelling en namen van bestuursleden
Zie onder Stichting
Doelstelling
Zie onder Stichting
Beleidsplan
Zie onder Beleid

Inkomsten
De inkomsten van de stichting bestaan uit donaties van donateurs van de stichting en incidentele giften. De stichting ontvangt geen reguliere subsidie. Incidenteel wordt gebruikt gemaakt van activiteitgebonden subsidies van derden.

Beloningsbeleid
Stichting Bloeyendael heeft geen beloningsbeleid. Stichting Bloeyendael wordt bestuurd door onbezoldigde bestuurders. Bestuursleden ontvangen geen vaste onkostenvergoeding.
Jaarlijks wordt door de stichting een begroting opgesteld van kosten voor beheer en activiteiten. Bij de uitvoering van de in het beheersplan opgenomen activiteiten zijn voor de stichting vrijwilligers werkzaam. Aan vrijwilligers wordt geen vorm van beloning of onkostenvergoeding toegekend.
Door bestuursleden en andere vrijwilligers kunnen beheers- en activiteitgebonden declaraties worden ingediend. Deze kosten worden vergoed uit de inkomsten van de stichting.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten en 
Financiële verantwoording
Over de inkomsten en de uitgaven van de stichting wordt door het bestuur verantwoording afgelegd in het jaarverslag.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...