Wandel­­gidsen

Wandelgids
De wandelgids van Natuurpark Bloeyendael voert de wandelaar aan de hand van een plattegrond en routebeschrijving in vijftig minuten door de verschillende delen van het park. Al lezend krijgt de wandelaar informatie over de verschillende landschappen, en over de flora en fauna.

Deze wandelgids is een (her)uitgave ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de Stichting Bloeyendael, en is gefinancierd met een bijdrage van de Ondernemerskring Rijnsweerd.

U kunt de wandelgids HIER downloaden. (PDF)

De tekst en route is ook beschikbaar als e-route in de IVN Routes App, te downloaden via de app stores.

 

Bomen en struiken in park Bloeyendael
Samen met het IVN De Bilt heeft de stichting Bloeyendael een bomen- en struikengids uitgegeven. De gids is samengesteld door Jaap Milius en Enrico van Barneveld, die een bestaande wandeling in ons park hebben gebruikt als route voor de verkenning van 33 soorten struiken en bomen. Aan de hand van de tekening van blaadjes en stengels kan de wandelaar achterhalen welke soort hij op zijn pad vindt. De gids is voor 1 euro te koop tijdens open dagen. U kunt de gids hier downloaden.

 

Ontdekkingsgids voor kinderen
Deze kleurrijke wandelgids is bedoeld voor kinderen van de basisschool. Op een wandeling door het park leren ze weetjes over de natuur en moeten ze opdrachten uitvoeren, die in het gidsje van 16 pagina’s kunnen worden opgetekend. De gids is gratis te verkrijgen op open zondagen en tijdens open huis. Hier kunt u de gids downloaden

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...