Hoe kan ik doneren?

Word donateur
Wilt u Natuurpark Bloeyendael financieel ondersteunen, word dan donateur. Met uw bijdrage van minimaal € 12 per jaar steunt u het beheer en het onderhoud van het park. U kunt ook een legaat nalaten.

Als donateur ontvangt u een welkomstgeschenk (een informatiepakket over het park), en driemaal per jaar het Bloeyendael bulletin. Ook ontvangt u enkele malen per jaar uitnodigingen voor speciale lezingen en excursies door het park. Daarom wordt u verzocht uw naam- en adresgegevens in onderstaand formulier op te geven.

Hoe kunt u donateur worden?
Als stichting proberen we de kosten van het betaalverkeer zo veel mogelijk te beperken door u als donateur te vragen een doorlopende machtiging af te geven voor betalen van uw jaarlijkse donatie. Een machtiging kunt u >hier downloaden en volledig ingevuld en ondertekend per post of per e-mail toezenden aan de Stichting Bloeyendael te Utrecht.

Indien u geen doorlopende machtiging wilt afgeven:

 • verzoeken we u uw donatie elektronisch over te maken of met een persoonlijke overschrijvingskaart naar bankrekeningnummer
  NL74 INGB 0003 4466 50 t.n.v. Stichting Bloeyendael, Utrecht onder vermelding van uw naam en ‘nieuwe donateur’.
 • èn om uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen en aan ons door te zenden. Wij registreren u dan als nieuwe donateur.

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...