02
dec

Nieuwe bomen geplant

Begin december heeft de gemeente een 9-tal nieuwe bomen laten planten ter hoogte van de grotere ingang aan de Waterlinieweg. Op deze plek verdwenen struiken en bomen bij de aanleg van de nieuwe sluis in het water tussen Bloeyendael en de Sterren eind januari.
Met behulp van een kraan werden de bomen een voor een in een gat getild. Nadat steunpalen zijn gezet, wordt een drainagebuis rondom de wortels gelegd ten behoeve van de beluchting. Tot slot wordt er een groen plastic gietrand om de jonge bomen geplaatst, die de boom helpt om water vast te houden.
Het zal wel enkele jaren voordat deze jonge bomen de gaten opvullen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...