16
dec

Beheerplan 2023 gepubliceerd

Voor 2023 is een uitgebreid beheerplan geschreven. Hierin wordt het park beschreven, de invloeden van buitenaf en de doelen voor het natuurpark. Vervolgens zijn de draaiboeken opgenomen voor de werkzaamheden die moeten worden verricht. In het beheerplan staat ook een uitgebreid jaaroverzicht over van wie wanneer wat verwacht wordt.

Het beheerplan is een toegankelijk overzicht voor de beheerders en bestuurders. Maar het is ook interessant voor de betrokken vrijwilligers die samen met de gemeente het onderhoud verzorgen van Bloeyendael.

Het Beheerplan 2023 is hier> te vinden.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...