21
nov

Laatste werkdag

Op de laatste werkdag – de tweede harkdag – werd het resterende blad verwijderd van de paden. Vanwege de relatief warme oktobermaand is nog niet alle blad gevallen. De woensdagploeg neemt die klus de komende weken voor zijn rekening.
Ook werd de zuring uit de akkerrand verwijderd.
Na 2 jaar onderbreking door de COVID-maatregelen werd de traditie van een gezamenlijke maaltijd aan het eind van het seizoen opnieuw opgepakt. Na een gezellige borrel werd boerenkool geserveerd aan 20 vrijwilligers.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...