Hooiweek

12
jul

Hooiweek

Zaterdag 9 juli begon de zomer-hooiweek. De dagen ervoor was het kruidenrijk gras in het westelijk deel van het park door de gemeente gemaaid, en hadden vrijwilligers met behulp van de wierser het hooi op rijen/wiersen gelegd. Op de eerste zaterdag namen zo’n 25 vrijwilligers de hooivork en hark ter hand, en werd het hooi in dit deel met behulp van paard en wagen afgevoerd. Het weer werkte erg mee, waardoor het hooi goed droog was en het werk relatief gemakkelijk. De koffie en lunch werden buiten geserveerd.
Op dinsdag- woensdag- en donderdagavond wordt eveneens gehooid, en zaterdag wordt het hooi uit de rest van het park verwijderd.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...