04
nov

Banken krijgen kleurtje

Het heeft enkele maanden geduurd, maar nu zijn alle banken in het park geverfd. Een nieuwe verfje was nodig, want de lak die erop zat was alweer verdwenen. Daarom is dit keer voor een dekkende verf gekozen. De nieuwe kleur ‘gerst’ valt op tussen het groen: bewegwijzering naar zitplekken is niet nodig. Er is één nadeel: naast wandelaars trekken de banken ook spuitbussen aan. Gelukkig laat die verf zich relatief gemakkelijk verwijderen.  

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...