06
nov

Aansluiting paden en bruggen

Een rolstoelgebruiker die ons park met regelmaat bezoekt, heeft ons erop geattendeerd dat de overgangen tussen paden en bruggen voor hem te gevaarlijk zijn geworden. De hoogteverschillen bedragen meerdere centimeters. Deze situatie is gemeld bij de gemeente, die nu een aannemer heeft aangetrokken om de drempels te slechten. Wandelaars zullen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden niet het bos in, maar een ander pad op gestuurd worden.

De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...