28
feb

Grootse plannen voor Rijnsweerd

Gemeente en de ondernemers van Rijnsweerd maken plannen om het kantorenpark tussen Bloeyendael en de Uithof te vitaliseren en er een groot aantal woningen te bouwen. Samen met eigenaren, gebruikers en opdrachtgevers zijn de wensen en plannen uitgewerkt in het zogenaamde (concept) Ambitiedocument. Daarin moet volgens de plannenmakers Rijnsweerd worden klaargestoomd voor de ‘nieuwe economie’. De nieuwe ambitie zet in op kansen vanuit de innovatie-economie en zal Rijnsweerd opnieuw op de kaart zetten.

Het nog zeer globale plan wordt gestructureerd door de plannenmakers aangepakt door alle belanghebbenden in een vroeg stadium uit te nodigen om mee te denken, bezwaren te uiten, met nieuwe ideeën te komen. Ook Stichting Bloeyendael is van meet af aan betrokken en uitgenodigd voor alle bijeenkomsten. Daarnaast hebben de plannenmakers Bloeyendael bezocht, waarbij zij uitleg kregen over de geschiedenis , de waarde en de natuurlijke diversiteit van ons park.

Het bestuur van Bloeyendael heeft ervoor gekozen om te participeren in het Ambitiedocument en heeft daarom in de persoon van de voorzitter afgelopen januari het Signeerdocument mede ondertekend. Als een van de ondertekenaars zullen wij betrokken worden bij de verdere plannen en uitwerking.

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...