28
jun

Nieuwe publicatie: Bomengids

Op de vrijwilligersdag werd het eerste exemplaar van Bomen en struiken in Bloeyendael aangeboden aan een van de samenstellers van deze themawandeling, Jaap Milius. Samen met Enrico van Barneveld heeft hij een handig gidsje gemaakt, waarmee een wandelaar door het park leert welke bomen en struiken hij op zijn pad tegenkomt. Er worden in totaal 33 struiken en bomen beschreven aan de hand van het blad, en op een plattegrond van het park aangegeven. De gids, inventief vorm gegeven door Karel Meijer, wordt uitgegeven door IVN de Bilt en de Stichting Bloeyendael.
Op open dagen is de gids verkrijgbaar tegen betaling van het luttele bedrag van € 1.

 

 

 

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...