28
mrt

Geslaagde lenteborrel

Op 24 maart hebben we de traditionele lenteborrel gehouden. Dank zij het mooie weer kwamen veel vrijwilligers, donateurs en relaties het glas heffen op het nieuwe seizoen. De deuren van het paviljoen stonden wijd open, en de gasten konden zich in het zonnetje vermeien. Mirjam Steinbuch keek in haar toespraak terug op haar eerste jaar als voorzitter, en lichtte een tipje van de sluier op van enkele plannen die op de rol staan. Een daarvan is het uitbaggeren van de waterwegen, een groot en kostbaar karwei dat eenmaal in de 8-10 jaar moet gebeuren.

 

Erik Verheul, tot voor kort wijkopzichter Oost, viel de eer te beurt om de nieuwe vlonderbrug in de heemtuin officieel te openen. Dank zij zijn inspanningen is de nieuwe brug in relatief korte  tijd en met gelden van uit het Initiatievenfonds gerealiseerd. We hopen  nog decennia lang van deze nieuwe aanwinst gebruik te kunnen maken.

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...