04
apr

Druk bezochte voorjaarsreceptie

De voorjaarsreceptie op 1 april werd druk bezocht. Een aantal jaren geleden werd besloten om de traditionele nieuwjaarsreceptie in te ruilen voor een voorjaarsreceptie. Sindsdien worden vrijwilligers, donateurs en relaties uit te nodigen voor een drankje. Dank zij het mooie weer stonden de deuren van het paviljoen helemaal open en konden de gasten plaatsnemen op het terras.

P1000951In zijn toespraak blikte de voorzitter Ton Rennen terug op het geslaagde jubileumjaar. Hij stond stil bij enkele bestuurswisselingen. Zo bedankte hij Kees Doets voor zijn bijna 10 jarig bestuurslidmaatschap en prees zijn bijdrage en zijn kennis over de natuur. De voorzitter maakte zijn eigen aanstaande aftreden bekend en stelde Mirjam Steinbuch voor als zijn opvolger. Zij zal rond de zomer de voorzittershamer overnemen. Tot slot maakten de aanwezigen kennis met Ineke Blijleven die op termijn de functie van coordinator parkbeheer van Theo de Ronde gaat overnemen.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...