30
sep

Zomerexcursie bomen

Bomenexcursie 2015 b

Zomerexcursie bomen (september 2015)

Na de winterexcursie in januari werd op 12 september de zomerse variant uitgevoerd: bomen herkennen aan hun bladeren en vruchten. Jaap Milius  van het IVN afdeling de Bilt, had een handig gidsje samengesteld met zowel afbeeldingen van de verschillende boomtakken en vruchten, als met foto’s van de plek waar de betreffende bomen te zien zijn in het park. Tijdens de introductie toonde hij de deelnemers waar ze in de praktijk op dienden te letten.

Daarna was het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. In twee groepjes trok men het park in;  de 2de groep  wederom onder aanvoering van Enrico van Barneveld.  De deelnemers maakten dankbaar gebruik van de ‘bomengids’. Inmiddels is besloten om deze handzame brochure uit te geven in een samenwerking tussen het IVN en de Stichting Bloeyendael.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...