13
jun

Lintje voor Theo de Ronde

Lintje voor Theo de Ronde (mei 2015)

Tijdens de receptie op 29 mei werd Theo de Ronde door Burgemeester van Zanen als Lid in de Orde van FHK_2015-05-29_6329Oranje Nassau gedecoreerd voor zijn vele verdiensten. Die betreffen niet alleen het park (hij is medeoprichter van de stichting, is sindsdien bestuurder en coördinator van de werkzaamheden in het park), maar ook zijn activiteiten in de Staatsliedenbuurt, zijn betrokkenheid en inzet bij natuurontwikkeling in de stad en zijn inspanningen voor de landelijke vereniging van imkers.

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...