Links

www.atvstadion.nl
De Amateur Tuinders Vereniging Stadion is een volkstuinvereniging aan de oostkant van de stad Utrecht. De vereniging bestaat inmiddels 50 jaar en telt circa 130 leden.

www.bikkershof.nl
De Bikkershof is een via de Bekkerstraat (zijstraat van de Biltstraat) bereikbare binnentuin, die op natuurvriendelijke wijze door de bewoners wordt onderhouden.

www.botanischetuinen.uu.nl
Op het Universiteitscomplex De Uithof zijn de botanische tuinen van de universiteit te bezichtigen. In Doorn is een arboretum van de universiteit te bezoeken.

www.ivn.nl/afdeling/de-bilt-eo
Het IVN de Bilt biedt onderdak aan een aantal enthousiaste liefhebbers en kenners van de natuur. Ook enkele vrijwilligers zijn lid van het IVN. Regelmatig werken we met hen samen.

www.knnv.nl
Deze site is van de Kon. Nederlandse Natuurhistorische Vereniging, die ook een afdeling in Utrecht heeft.

www.krommerijnpark.nl
Stichting Krommerijnpark houdt zich bezig met de groenstrook, waaronder het eeuwenoude jaagpad, langs een deel van de Kromme Rijn.

www.lunetten.nl
Ook in Lunetten zijn bewoners actief betrokken bij het beheer van het groen in hun woongebied.

www.milieucentrumutrecht.nl
Site van het milieucentrum Utrecht met daarop een groot aantal doorverwijzingen naar lokale, regionale en landelijke milieuorganisaties.

www.minstroomutrecht.nl
De kleine beek door Abstede heeft een eigen website die de geschiedenis van de buurten (eromheen) uitvoerig in kaart brengt.

www.sntp.nl/
Vereniging Samenwerkende Natuurrijke Tuinen en Parken is een overkoepelende organisatie van heem- en natuurparken en tuinen. Per provincie zijn er links met deze tuinen en parken.

www.utrecht.nl/parken
Op deze site van de gemeente Utrecht is informatie te vinden over een aantal stadsparken in Utrecht.

www.utrechtslandschap.nl De site van het Utrechts Landschap biedt onder meer informatie over wandelingen in de provincie op de terreinen van de stichting.

www.vriendenvanamelisweerd.nl
De vrienden van Amelisweerd richten zich op de bescherming en het beheer van de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen.

www.voorveldsepolder.nl
De Voorveldse Polder is een park aan de noord-oostrand van Utrecht en is tevens de naam van een stichting die zich via vrijwilligers inzet voor het het behoud van de kwaliteit van het groen en een goed gebruik van de recreatieve functie van dit park.

www.wilhelminapark.com
De Stichting Wilhelminapark en omstreken -het gaat niet alleen om het park- bestaat sinds 1992 en heeft als doel op te komen voor de belangen van de bewoners en hun buurt.

www.utrechttevoet.nl
Utrecht te voet presenteert 13 wandelingen vanuit het centrum van Utrecht. De wandeling Naar de heuvelrug  voert van de Maliebrug door park Bloeyendael naar Station Bilthoven.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...