Daniel van Heusden

Vier jaar geleden maakte ik tijdens het hardlopen voor het eerst kennis met Natuurpark Bloeyendael. Ik was verrast dat ik zo’n mooi en verborgen stukje natuur aantrof! Ik heb voornamelijk een carrière als web & app ontwerper, waarnaast ik ecologische tuinen en schoolpleinen ontwerp. Ik vind het daarbij waardevol om door ontwerp gebruikers op een zorgzame manier te laten ervaren hoe mooi de natuur is. Van die natuur geniet ik samen met mijn vrouw en twee jonge kinderen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...