Bereikbaarheid


Te voet:

Start bij het Rosarium, vlakbij het Wilhelminapark, ga rechtsaf de Stolberglaan in. Loop deze tot het eind en passeer een bruggetje over de Biltse Grift. Loop een stukje langs het water en ga dan rechtsaf via een tunnel onder de Waterlinieweg door. Aan de overkant komt u via een trap bij een van de ingangen van Park Bloeyendael.

Met de fiets:
Verlaat de stad via de Biltstraat, onder de Berekuil door naar het fietspad aan de rechterkant van de Biltsestraatweg. Sla de tweede weg rechts, de Offerhausweg in. Steek het bruggetje over en parkeer de fiets bij de fietsenrekken in de bocht van de Archimedeslaan. Het paviljoen bevindt zich achter het houten hek.

Met rolstoel:
Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De beste ingang daarvoor is bij het paviljoen, in de bocht van de Archimedeslaan.

Met de auto:
Via de Berekuil richting De Bilt, bij de eerste stoplichten rechtsaf, Archimedeslaan. In de eerste bocht naar links bij de fietsenrekken bevindt zich de toegang tot de heemtuin. Langs de Archimedeslaan mag buiten kantooruren vrij geparkeerd worden.

Met de bus:
Lijn 28 (naar Uithof) halte Pythagoraslaan.

Streetview

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...