13
jul

Hooien Juli 2023

Het hooien is weer begonnen! Een grote groep vrijwilligers is deze week actief om alle maaisel te verzamelen. Boer Dirk vervoert met paard en wagen het hooi naar de Archimedeslaan, waar het in grote bergen verzameld wordt. Daar wordt het vervolgens opgehaald door de firma Agterberg om het tot compost te verwerken (zie ook het artikel “Waar blijft ons groene afval?” in het >Bulletin Maart 2023). Hieronder een kleine foto-impressie.

Foto: M. v.d. Laar

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...