30
jan

Snoeihout verwijderd uit park

Elke januari gaat een gemeentelijk snoeiploeg door het park om van bomen te snoeien. Het zijn hoofdzakelijk de vele wilgen die eens in de drie jaar gekortwiekt worden. Maar er worden ook elzen meegenomen die de oevers van de vele waterpartijen in bezit nemen. Op twee werkdagen hebben 20-25 vrijwilligers de stapels takken uit het park gesleept naar de Archimedeslaan waar ze later worden opgehaald en afgevoerd. Dirk vervoerde een deel van de bruikbare wilgentakken naar de Sterren, om daarmee de takkenril weer op te bouwen.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...