04
feb

Winterakoniet

De winterakoniet maakt zijn naam waar: hij bloeit vanaf eind december, vaak nog eerder dan de sneeuwklokjes! De winterakoniet is redelijk zeldzaam in ons land, maar in Bloeyendael bloeien er nu enkele. Het is een stinsenplantje met opvallende gele bloemetjes. Omgeven door een groene ‘kraag’, steekt het bloemetje fel af. De bloemen groeien op een enkele stengel die weer direct uit een knolletje uit de grond komt. Het is een kwetsbaar plantje (blijf op de paden!), maar als de locatie geschikt is, kunnen er hele velden uitgroeien.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...