28
aug

Aanleg natuurvriendelijke oever

Eind augustus heeft de stichting een natuurvriendelijke oever laten graven in het westelijk deel van park. De meeste sloten en waterpartijen in het park hebben een steile oever, terwijl een aantal planten juist gebaat is bij een geleidelijke overgang van water naar land. Het kostte de fa. Agterberg een dag om behulp van een kleine graafmachine het ontwerp van Theo de Ronde te realiseren. De verwijderde grond werd verspreid over de roggeakker.
De aanleg is gefinancierd uit een legaat van een donateur.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...