19
jun

Veel aanmeldingen van vrijwilligers

Sinds het begin van de COVID-crisis in maart hebben zich 11 nieuwe vrijwilligers aangemeld. Zo’n grote toeloop hebben we niet eerder ervaren. Ook andere vrijwilligersorganisaties zien een toename als gevolg van de Corona-maatregelen: mensen lijken te zoeken naar een zinvolle tijdbesteding.
Binnenkort beginnen we met hooien. Waar op vorige werkdagen een nieuwkomer door de groep werd verwelkomd tijdens de werkverdeling in het paviljoen, moeten we op zoek naar andere manieren om kennis te maken en de band met de groep nieuwelingen te versterken.
Het totaal aantal vrijwilligers van de stichting bedraagt nu 97.

 

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...