27
nov

Laatste werkdag

Zaterdag 24 november werden de laatste bladeren van de paden geharkt. Een deel werd opgeslagen en zal in april worden ingezet voor de opbouw van de slangenbroedhoop. Na de werkdag waaraan zo’n 25 vrijwilligers deelnamen, was er een gezellig samenzijn in het paviljoen, dat werd bekroond met een boerenkooldiner.

De volgende algemene activiteit vindt eind januari plaats. Op maandagen en donderdagen wordt er nog door een kleine groep doorgewerkt, o.a. bij het bestrijden van duizendknoop, en verschillende andere klussen.

 

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...