03
apr

Broedsucces van ringslangen

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

dav

Bij het vernieuwen van de slangenbroedhoop aan de waterlelievijver vonden we de kapsels van 53 eieren. Dat is een verdubbeling vergeleken met vorig jaar toen we voor het eerst eierresten aantroffen.
We waren er erg blij mee, want de kans dat we slangen gaan zien in het park neemt toe. We waren zeer gemotiveerd om de nieuwe hoop op te bouwen. Rond deze tijd paren de ringslangen. Rond mei-juni worden de eieren gelegd, en in juli augustus  komen de eieren uit.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...