20
dec

Nieuwe vlonder vervangt knuppelbrug

Eind december werd de inmiddels onbegaanbaar geworden ‘knuppelbrug’ vervangen. Het mag een wonder heten dat er in het voorbije jaar geen gewonden zijn ‘gevallen’. De knuppelbrug was zeer ongelijk, en bij vocht behoorlijk glad. De gemeente was het eens met ons verzoek om een nieuwe brug. Dat werd een vlonder, die naar verwachting een aantal jaren dienst kan doen. De bezoekers van de heemtuin kunnen nu veilig genieten van het moois dat de heemtuin op die plek te bieden heeft. In januari wordt het vlonderpad geopend.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...