Hans Schriever – coördinator Beheer

Mijn naam is Hans Schriever en 22 jaar als vrijwilliger betrokken bij Stichting Bloeyendael. Sinds 2015 ben ik lid van het bestuur waarbij ik mij richt op de coördinatie van het (praktisch) beheer. Naast de bezigheden in het natuurpark ben ik vier dagen per week werkzaam in de neuropsychiatrie. Gelukkig heb ik daarnaast nog tijd over voor cultuur, het onderhouden van een moestuin, contact met mijn twee kinderen en ontdek ik Nederland graag met de wandelschoenen aan. 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...