19
nov

Nieuwe Wandelgids en WandelApp

Wat is er nieuw? Hoewel de wandelingen hetzelfde zijn gebleven, zijn de begeleidende teksten aangepast en uitgebreid. Zo wordt er in de nieuwe druk aandacht besteed aan de nieuwe amfibieënpoel, de stinsenplanten, de houten huizen aan de Oostbroekselaan en de slechtvalken op het Provinciehuis. De wandelgids zal in het voorjaar officieel ten doop worden gehouden maar kan al worden bekeken op de website van Bloeyendael.

De app-versie van de wandelingen is toegankelijk via https://www.ivn.nl/routes. Deze app met veel wandelingen (en fietsroutes) kan worden gedownload en geopend op de smartphone via Google Play Store (Android versie) en de Apple App Store (IOS-versie) onder de naam IVN Routes.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...