12
mrt

Video over de A27

Prachtige video als protest tegen de verbreding van de A27: https://youtu.be/br3zGzrmznM

Samen met de ATV Stadion Volkstuinen grenst Natuurpark Bloeyendael direct aan de A27. De voorgenomen verbreding en het aanleggen van een 70 meter diepe damwand zijn dan ook een directe bedreiging voor de natuurwaarden van het park. De werkzaamheden zouden tien jaar in beslag gaan nemen. De werkzaamheden, de grondwaterloop, het fijnstof en de CO2 uitstoot zijn alle direct van invloed op het huidige ecologische evenwicht. Onze Stichting Bloeyendael steunt dan ook het verzet tegen de verbreding.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...