Frits Backer – Coördinator vrijwilligerswerk

Kort iets over mezelf, ben een jonge 60-er, woon in de Karel Doormanlaan en heb 2 kinderen. Tot nu toe heb ik voornamelijk in de nonprofit-sector gewerkt, zoals Milieudefensie, Zuid-Hollands Landschap, Stichting Natuur & Milieu en de Fietsersbond. Eind vorig jaar ben ik begonnen aan een nieuwe baan als projectleider bij het Rode Kruis. Daar regel ik samen met vele vrijwilligers de uitgifte van kleding en goederen aan vluchtelingen in Nederland. Op Bloeyendael loop ik al een paar jaar rond, hooien is mijn favoriet, maar snoeien en takken slepen vind ik ook leuk. Verder ben ik vrijwilligerscoordinator van Bloeyendael.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...